Verhuur

van steigers, verreikers en bouwliften

Traditioneel steigerwerk

Van Rooijen-Balk verzorgt op diverse projecten het steigerwerk. Op hoogte werken vraagt om veilig werken. Wij passen daarom een veilige en veelzijdige steigerconstructie toe: de tube-lock. Van Rooijen-Balk zet steigers in voor laagbouw en utiliteitsbouw, waarbij hoogbouw van 60 m1 geen uitzondering is. Van Rooijen-Balk kan veel werk verzetten. Met 100.000 m2 steiger in eigen beheer zijn we in staat een groot aantal steigers te bouwen. Voor het plaatsen van de steigers hebben wij specialisten in dienst die werken conform de Richtlijn Steiger. Zij zorgen ervoor dat de steiger een veilige werkplek is voor iedereen.

Hefsteigers

Van Rooijen-Balk is in het bezit van een 8-tal hefsteigers. De hefsteiger is een uitstekend alternatief voor onze traditionele tube-lock steiger. De hefsteiger voorkomt rugklachten doordat bukken tijdens werkzaamheden niet meer aan de orde is. De materialen worden mechanisch aangeleverd en het platform wordt op de juiste werkhoogte gezet. Onze specialisten kunnen vervolgens in een gezonde werkhouding aan de slag.

Bouwliften

De bouwliften die Van Rooijen-Balk toepast zijn tandheugelliften. Wij hebben 60 bouwliften in eigen beheer. Voor hoogbouw zetten wij voornamelijk PC-liften in. De bouwliften worden geplaatst door medewerkers die daartoe bevoegd zijn.

Verreikers

Van Rooijen-Balk is in het bezit van 3 verreikers van het merk Manitou: 2 roterende en 1 starre. Verreikers worden ingezet om onze specialisten te ontlasten. Zowel steigermaterieel als materialen voor de metselaar kunnen dicht bij onze specialisten worden geplaatst.